Selskab i huset

Jeg tilbyder alt inden for totalarrangementer, så man blot skal komme og nyde dagen. Det er dog også muligt at medbringe drikkevarer selv.

Hold din næste fest i vores lokaler

Hammelev Forsamlingshus kan kun lejes med vært, dvs. det ikke er et traditionelt nøglehus, hvor du har mulighed for kun at leje dig ind i sale og køkken. Ønsker du at leje forsamlingshuset, bestiller du derfor også samtidig mig, til at stå for maden mv.

Ønsker du at booke din næste fest eller høre nærmere, skal du kontakte vært Jesper Bach Sjælland. Dette kan enten gøres på tlf. 51818656, eller på mail info@forsamlingshushammelev.dk, eller udfyld formularen herunder

Jeg har ingen faste menuer, men skræddersyer i stedet menuen helt efter dit ønske og kommer også gerne med ideer og inputs.

11 + 7 =

Praktisk info

Bordene bliver dækket med hvide stofduge, og jeg har et bredt udvalg af servietter, som der kan vælges imellem, samt lys og blomster, der matcher den ønskede farve.

 Der er ingen tidsbegrænsning på din fest, så i kan feste lige så længe i måtte ønske.

Der er mange erfarne serverings folk tilknyttet huset, som sørger for, at intet mangler til jeres fest. Jeg formidler kontakten, så der bliver sørget for, at I får de folk, I har brug for. De sørger for alt fra borddækning, servering, opvask til den efterfølgende oprydning og rengøring.

Prisen for en fest eller arrangement afhænger bl.a. af menuen, varigheden og antal gæster.
Ring derfor gerne til mig og få et uforpligtende tilbud på din næste fest.

Huset drives af en forening, af hvem det også lejes, men jeg sørger for selve udlejningen til jer, hvilket samlet gør det nemmere for dig.

 

DET MED SMÅT

Skader på inventar såsom toiletter, spejle, vaske, vinduer og borde, der ikke kan tilskrives direkte slidtage, erstattes af lejer.

Hvad siger vores gæster?

“…bare et godt sted!”

Det er bare et godt sted. Har selv holdt nogen fester og været til mange fester.

– Facebook bruger

“Super sted at holde fest”

“Lækre menuer, kreativt køkken og børnevenligt.”

– Facebook bruger

“God mad”

Super festlokaler til den perfekte fest

– Facebook bruger