Vores Menuer
Hvad enten det er en afslappet brunch, en hyggelig frokost, eller en rigtig god fest med alt hvad der hører til, så kan vi klare det her hos Hammelev Forsamlingshus! Fælles for alt maden, er at det er lavet fra bunden, og selvfølgelig af friske råvarer.Forslag til de klassiske menuer
Forretter
Tarteletter m/høns i asparges
Tunmousse
Rejecocktail
Hovedretter
Kalv stegt som vildt, hvide kartofler, flødesovs, grønt, surt/sødt og waldorffsalat.
Svinekam m/ sprød svær, hvide kartofler, brunede kartofler, brun sovs, rødkål og surt.
Oksesteg m/ bønner, brunede perleløg, hvide kartofler, skysovs, surt/sødt og waldorffsalat.
Dessert
Valgfri fromage med tilhørende creme eller sauce
Pandekager m/ is og puré
Forslag til andre menuer
Forretter
Tapasforret med terrin af and, souffle af fjerkræ og
Carpaccio af serrano, syltet tomat concassé, friskostcreme m/ citron, salat og sprødt
Bagt laks, salat og mormordressing, syltede rødløg, sprødt
Kold fisketallerken m/3 slags tilberedning, sylteting efter sæson, salat og sprødt
Hovedretter, enten som serveret fra fad eller buffet
Sous vide kalveculotte
Urtefarseret unghanebryst
Braiserede svinekæber i æblesky
Helstegt svinemørbrad
Langtidsstegt kalvetyksteg
Glaceret sprængt andebryst
Stort udvalg af forskellige kartoffel tilberedninger, saucer, sæsonsalater, samt diverse lune garniture efter årstidens sæson.
Dessert
Husets dessertkage med 2 slags mousse, vaniljebunde, smurt op med smørcreme
Desserttallerken m/ kage, mousse, is og sprødt.
Gateau marcel m/vaniljeparfait, bærcoulis og sprødt
Brunch eller frokost
Her er der utallige muligheder, men blot for at nævne lidt af de muligheder du kan vælge ud iblandt.Brunch / Frokost menu
OBS! Dette er som ”pluk selv ønsker”, og ikke en hel servering!
Rugbrød, Franskbrød, Rundstykker, Hjemmebagt brød, Smør, Fedt, Sild m/karrysalat, Koldrøget laks, Bagt lakseside m/soya-ingenfær sauce, Fiskefilet m/remoulade, Æg og rejer, Div. Forskellige pålæg m/tilhørende klassisk garniture, Serranoskinke m/melon og pesto, Hønsesalat, Grøntsagstærter, Lun postej m/ svampe og Bacon, Røræg m/ brunchpølser og bacon, Lune frikadeller m/rødkål, Tarteletter m/høns i asparges, Confiterede kyllingelår m/sæsongrønt, Ribbensteg m/sønderjysk hvidkål, Div. Salater, Pandekager m/sirup, Youghurt m/ müsli og sødt, Div. Marmelader, Brie, skæreost, blåskimmel, Stort ostebræt m/hjemmesyltede tilbehør
Vi sammensætter selvfølgelig menuen efter dine ønsker
Allergier mv.
Har I eller jeres gæster nogle allergier eller kommer der vegetarer eller veganere, så gør os opmærksom på det hurtigst muligt, gerne allerede ved menu samtalen, så kan jeg tilpasse menuen og lave noget andet, til dem der måtte have behov for det