Vores Menuer

Hvad enten det er en afslappet brunch, en hyggelig frokost, eller en rigtig god fest med alt hvad der hører til, så kan vi klare det her hos Hammelev Forsamlingshus! Fælles for alt maden, er at det er lavet fra bunden, og selvfølgelig af friske råvarer.

Forslag til de klassiske menuer

Forretter

Tarteletter m/høns i asparges

Tunmousse

Rejecocktail

Hovedretter

Kalv stegt som vildt, hvide kartofler, flødesovs, grønt, surt/sødt og waldorffsalat.

Svinekam m/ sprød svær, hvide kartofler, brunede kartofler, brun sovs, rødkål og surt.

Oksesteg m/ bønner, brunede perleløg, hvide kartofler, skysovs, surt/sødt og waldorffsalat.

Dessert

Valgfri fromage med tilhørende creme eller sauce

Pandekager m/ is og puré

Forslag til andre menuer

Forretter

Tapasforret med terrin af and, souffle af fjerkræ og

Carpaccio af serrano, syltet tomat concassé, friskostcreme m/ citron, salat og sprødt

Bagt laks, salat og mormordressing, syltede rødløg, sprødt
Kold fisketallerken m/3 slags tilberedning, sylteting efter sæson, salat og sprødt

Hovedretter, enten som serveret fra fad eller buffet

Sous vide kalveculotte

Urtefarseret unghanebryst
Braiserede svinekæber i æblesky
Helstegt svinemørbrad

Langtidsstegt kalvetyksteg
Glaceret sprængt andebryst

 

Stort udvalg af forskellige kartoffel tilberedninger, saucer, sæsonsalater, samt diverse lune garniture efter årstidens sæson.

Dessert

Husets dessertkage med 2 slags mousse, vaniljebunde, smurt op med smørcreme

Desserttallerken m/ kage, mousse, is og sprødt.

Gateau marcel m/vaniljeparfait, bærcoulis og sprødt

Brunch eller frokost

Her er der utallige muligheder, men blot for at nævne lidt af de muligheder du kan vælge ud iblandt.

Brunch / Frokost menu

OBS! Dette er som ”pluk selv ønsker”, og ikke en hel servering!

Rugbrød, Franskbrød, Rundstykker, Hjemmebagt brød, Smør, Fedt, Sild m/karrysalat, Koldrøget laks, Bagt lakseside m/soya-ingenfær sauce, Fiskefilet m/remoulade, Æg og rejer, Div. Forskellige pålæg m/tilhørende klassisk garniture, Serranoskinke m/melon og pesto, Hønsesalat, Grøntsagstærter, Lun postej m/ svampe og Bacon, Røræg m/ brunchpølser og bacon, Lune frikadeller m/rødkål, Tarteletter m/høns i asparges, Confiterede kyllingelår m/sæsongrønt, Ribbensteg m/sønderjysk hvidkål, Div. Salater, Pandekager m/sirup, Youghurt m/ müsli og sødt, Div. Marmelader, Brie, skæreost, blåskimmel, Stort ostebræt m/hjemmesyltede tilbehør

Vi sammensætter selvfølgelig menuen efter dine ønsker

Allergier mv.

Har I eller jeres gæster nogle allergier eller kommer der vegetarer eller veganere, så gør os opmærksom på det hurtigst muligt, gerne allerede ved menu samtalen, så kan jeg tilpasse menuen og lave noget andet, til dem der måtte have behov for det